Besteld voor 13.00

Vandaag verzonden

Veilig betalen

IDEAL / Cash / PAYPAL

Gratis verzending

Vanaf 99 Euro

Info

Informatie over aankopen op onze website en op bol.com

Het team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Onze klanten

We have 50000+ happy customers all over the world. They make life better with us.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Praesent feugiat eleifend nisi quis scelerisque.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Praesent feugiat eleifend nisi quis scelerisque.
John Doe
Designer

Gratis wasbeurt met jouw dashboard foto's

Ben je ook zo blij met jouw nieuwe autoradio of navigatiesysteem?
Laat het ons zien en misschien ben jij wel de gene die een gratis wasbeurt van ons krijgt.

Handig on te weten

Bij het kopen van een Android radio is het belangrijk om er rekening mee te houden dat het om een aftermarket product gaat en niet om een origineel systeem van het automerk zelf. Het kan voorkomen dat de radio-ontvangst functie van een Android systeem minder goed werkt als de originele radio-ontvangst functie. Wat mogelijk is bij een Android systeem radio om via de Play Store internet radio te downloaden. Hierdoor heeft u betere ontvangst meer zenders en een overzichtelijker menu. Het kan voorkomen dat de bluetooth bellen functie minder goed werkt als bij de originele radio. Let hierop bij het aanschaffen van een Android systeem radio.

Radio-ontvangst functie verbeteren:

Het is mogelijk om een radioantenne versterker kabel erbij te nemen, hierdoor is het mogelijk om betere ontvangst te krijgen. Dit is natuurlijk geen honderd procent zekerheid. In de meeste gevallen word de ontvangst wel beter maar in enkele gevallen heeft dit geen verbetering.

Dab+:

Dab+ is een product dat niet bij iedereen even goed werkt. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw locatie en ook hoe u de module heeft bevestigd. Het is zo dat in stedelijke gebieden het ontvangst beter is als op het platteland / snelwegen.

Wij nemen geen radio’s retour die als reden van opgave hebben:

Tot slot:

Wij zijn een van de weinige bedrijven die deze informatie met u delen, zodat u precies weet waar u aan toe bent bij het aanschaffen van een Android systeem radio.